1meftun Kizlar elimde biraz para 5000 TL kadar bunu yatırım yapmak istiyorum çünkü bununla daha sonra borç kapatacağım sizce neye yatırım yapmam lazım satarken zarar etmemek için
delirmeceler 1meftun altın yüksek bir meblag değil ama elinize geçen az çok demeden üstüne koyarsanız altın hesabında kar elde edersiniz
mobesebesir 1meftun para değerini korusun diyorsan altın dolar al katlasin diyorsan borsaya gir. Ama borsayı da bilip takip etmek gerek
1meftun delirmeceler her ay biraz biraz daha ekleyeceğim eşim gün parası yapıyor arkadaşları ile öyle öyle ekleyeceğim inşallah
delirmeceler 1meftun uzun vadede altın kesinlikle şuan açacağınız paraylada anca o olur dolar yapsanız miktar az bişi kazandırmaz
1meftun Borsa işine hiç girmedim ama eşimde dene diyor büyük yatirip batmakda istemiyorum açıkçası güvenemiyorum sanki ama milletten duyuncada ne paralar dönüyormus bu borsada diyorum 🤭Cigdemss
1meftun mobesebesir açıkçası katlarda daha iyi olur tabi ki sanırım iyice araştırmam lazım bu borsa olayını
mobesebesir 1meftun ben Bi ara girdim ama zor geldi bide benim para yatırdığım şey elimde olmalı mesela altın alıyorum fiziki olduğu için beni mutlu ediyo
AlminaLina 1meftun zaman kaybetme dolar al dolar yükselecek altında zaten azalıyor 0.05 grmlr kalktı bile
1meftun Çeyrek düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda dolar hesabında yapabilirim banka ustünden evet herşey yükseliyor dolar yükseliyor AlminaLina