Mutlubirperi_ Ya arkadaşlar bi tek benim bebeğim mi böyle bilmiyorum 10.5 aylık oldu artık bi türlü yemek yediremiyorum çocuğa anne sütü alıyor ek gıdayı asla kabul etmiyor anca 2 kaşık napıcam nereye kadar böyle devam edecek
Omeraslan Mutlubirperi_ Verin eline kendisi yesin. Ben çözümü öyle buldum oğlum bir yaşında kendisi yerse yer yoksa benim verdiğimi yemez
fbetul4270 Mutlubirperi_ benim bebeğimde aynıydı aylardır ne denesem yemedi en sonunda bıraktım ne yiyorsam ondan verdim. Dün düğüne gittik orda yoğurt çorbası bamya çorbası pirinç pilavı zerde ve helvadan az az yedi 😂 akşam düğün salonunda acıktık eşim etliekmek aldı geldi etinden verdim onuda yedi 😂 farklı bir tarif uyguluyorsanız boşverin kendi yediklerinizden azar azar verin.
Mutlubirperi_ fbetul4270 başka yerde az az da olsa yiyor evde yemiyor kendi yediğimden de olsa çok tuhaf yani napıcam bilmiyorum
fbetul4270 Mutlubirperi_ aynı biz gibi 😂 dışarıda biri bişey verdiği zaman yemez o diyorum iştahla yiyor eve gelince aynısını yapıyorum yemiyor 😂 ben doktoruna sordum aldığı süt yetiyor demekki tadıma devam et ama zorlama dedi. Bende saldım yani 😁