Sibelemrekaya Sizlerde durumlar nasıl bebisler neler yapiyo benim kızım emeklemiyo etrafında dönüyo 1 dışımız patladı dede diyo gel gel diyo cız diyo ba ba diyo sizlerde durumlar nasıl
Ahmetcinar Sibelemrekaya benim oğlan emekliyor felaket bir şekilde dolaplara yetişemiyorum . 1 diş çıktı diğeri de yolda.. ama bugünler de biraz iştahsız. Bir de bişey sorucam geceleri bu çocuk mama almak istemiyor sabaha kadar aç yatıyor ağladığınd da emzik istiyor mamayı istemiyor tabi ben de hep huzursuz yatıyorum acaba alır mı diye hep deniyorum ne yapacağımı şaşırdım
Karan_ca 2 dişimiz var, dönerek geziyor, baba, dede, anne, diyor, tabi bilinçlimi yapıyor bilinmez 😊yeni yürüteçe koydum evi talan ediyor🙈 babasına çıldırıyor 😤
Sibelemrekaya Karan_ca benim kız yürüteceği çok sevmiyo 1p dakika filan kaliyo o yüzden daha sıkıntı yok bizde etrafı dagitmiyo bi yerlere gidemiyo
omerinannesi5320 Benim oğlum emekliyor dönüyor tutunup kalkıyor biraz tutunarak ayakta kalıp düşüyor geri dede diyor baba diyor kendi kendine mırıldanıyor ama bilinçli değil bence ağlarken sadece anniiiğğğ diye ağlıyor bana gelmek istiyor ilk anne demişti 😂 alkış yapmayı bide bay bay deyince el sallamayı öğrendi öpüyor bazen işine gelirse kendiliğinden üstüme çullanıp yanağımı yüzümü salya yapıyor hep parmağını gözüme burnuma kulağıma sokuyor bunlar çok yeni bi haftadır falan böyle , dişi hiç çıkmadı daha belirtide yok bu kadar
Sibelemrekaya omerinannesi5320 aynen ya bizimde oyle bide korkup guluyom daha çok parmaklarını ağzıma gözüme sokuyo 😇😚
Karan_ca Kan değerleriniz nasıl çıktı, bugün yaptırdık biraz düşük sidefer e başlayacağız.siz hangisini kullanıyorsunuz .Perşembe sağlık ocağına göstereceğiz sonuçları, boy kilo ölçümümüz var.
Sibelemrekaya Ahmetcinar benim k9zim biberon almiyo gece 9 buçuk 10 gibi mama yada pirinç unu veriyorum gece de kaç defa uyanırsa emziriyorum emzikte tutmuyo
Karan_ca Ahmetcinar artık gece beslenmesi ne gerek yok kuzuların, içinşz rahat olsun. bende dört gözle bekliyorum gece deliksiz uyumayı sabaha kadar, kolumda emiyor 😔
Karan_ca Bugun kontrol olduk, 8800 kilo, 78 cm boyumuz çıktı, hemşire iyi dedi, ama benim gözüme küçük geliyor bu oğlan.. Yemeside güzel ama çok hiperakrif bir çocuk olacak sanki hareketsiz saniyesi yok🙈