kutaybebis 5 ay 11 günlüğüz sünnet yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz doktor hastane var mı hanımlar devlet özel farketmez
paralelevrendemutlu kutaybebis Gebze Medar Cem pehlevan var kesinlikle tavsiye ederim harika bir doktor
nurbanu_ kutaybebis iki arkadaşımın önerisiyle 2 Ekim de Arzu hanıma yaptıracağız. Güncel fiyat 5.500₺
gizemtasli Kubracolak merhaba ne kadara yaptırdınız sünneti birde hastane yorumlarında doktordan memnun olmadıklarını yazıyorlar. Siz memnun kaldınız mı
Uras28- Kubracolak merhabalar hastane yorumlarında dikişi evde kendilerinin aldığından bahsetmişler sizde de mi aynı durum oldu de tekrar kontrole çağırıyor mu bende o dr yaptırmayı düşünüyorum
gizemtasli Esrasyacan ücreti neydi acaba? Benim bebeğimde 4 aylık yaptırmayı düşünüyorumda doktor arayisim var memnun kaldınız mı
Kubracolak gizemtasli 2.500 dü 6 aylıkken yaptırdık biz çok memnun kaldık gayet kibar ve ilgili bi doktordu
Esrasyacan gizemtasli arzu özyer bektaş yazarsanız forumdaki yorumları okuyabilirsiniz. Biz cok memnun kaldık gerçekten güvenebilirsiniz. Ücreti 4bin tl
Senametinn Arzu Özyer Bektaşta yaptırdık bizde 4 bin lira fiyatı. Bebeğim 45 günlükken yaptırdım şimdi 6 aylık iyi ki yaptırmışım. Gayet ilgili de bir bayan.
paralelevrendemutlu asafyusuf evet yapıyor ben 40ı çıkınca yaptırmıştım 4 buçuk ay oldu fiyatlar değişmiştir