Seymaegeokan Arkadaşlar saçlarım aşırı dökülmeye başladı tahlil yaptırdım ferritin düşük çıktı.4. Doğal önerebileceğiniz besinler varmı yükseltebilecek bu değeri .emziriyorum ilaç kullanmak istemiyorum.
AegeansMom Seymaegeokan 4 değerlerindeki ferritini doğal yollarla toparlayamazsınız serum falan almanız gerek bence ilaç bile 2 ayda anca depoluyor demiri
Gamzecimm Seymaegeokan benim de 2ydi aylarca her sabah bir tatlı kaşığı orjinal dut pekmezi yedim gebelikte de devam ettim en son 66 çıktı. Ben de işe yaradı sizde de yarar belki geçmiş olsun
eez Seymaegeokan serum almanız gerekli ne zaman doğum yaptınız doğumdan sonra serum takmadilar mi size ?
AnnaKarenina_ Seymaegeokan dut pekmezi üstüne limon sıkıp yiyolar oda kan yapıyormuş ama ilaç daha hızlı yükseltir
Deletedmom_79 Seymaegeokan gıda ile alman çok zor oran açısından, zaten ilaç gözüyle bakma ağırlıklı gıda takviyesi şeklinde reçete ediyorlar ürünleri. Bu ürünler C vitaminiyle almanı tavsiye ederm. İçmenin akabinde 1 tk limon suyu ya da mevsimdeki c vitamini ne ise