SerifeAlara [bilinmeyen] hadi ya bende mustela kullanıyordum benim kızımın yüzünde temra gibi pötürcük şeyler oluşturdu yüz kremi verdi sonra doktor daha yeni dün çok mu iyi durulamak gerekiyor acaba bizde neden öyle oldu ki
Sinemelis SerifeAlara köpürmuyor cok acaba kopursun diye fazlami kullaniyorsunuz kuru cildi varsa mustela stelatopia kullanin o fazla nemlendiricili biraz pahalı ama onlarin sağlığı icin deger
livanurvealpinannesi61 SerifeAlara mustela içerik olarak temiz değil içinde çok fazla peg maddesi var kimyasal maddeler kuruluk VS yapabilir
Alyaammm livanurvealpinannesi61 ben de green Baby siveno ve ecowell kullandım. İçeriklerini temiz diye bildiğim için. Bir doktor paylaşmıştı rifatcan Öztürk diye. Yalnız içeriği temiz olan şeylerin kat kat pahalı olmasını da anlamlandiramiyorum. Sonuçta içinde bir şeyler yok. Yoksa fiyati niye artiyor acaba çok saçma.
livanurvealpinannesi61 Alyaammm ecowell in içerik kısmında sodyum benzoat yazıyor araştırmak gerek prima sundari biyolog temiz içerikli ürünleri paylaşmış ecowell kullandım ama bizde aşırı göz yaktı hiç iyi gelmedi bize ben şuan ıva natura kullanıyorum organik göz yakmıyor çok güzel
Alyaammm livanurvealpinannesi61 primayi ben de takip ediyorum. Muhendisoglu var Instagram’da. O da içerik inceliyor. Sodyum benzoat in doğal kökenli olduğu teyitini markadan almış. Yani temiz içerikli.
livanurvealpinannesi61 esrahilal1 içerik kısmında sodyum benzoat yazıyor bitkisel ise zararlı değil kimyasal ise sağlığa zararlı prema sundari temiz içerikli ürünleri paylaşmış ecowell içlerinde yok malesef
esrahilal1 livanurvealpinannesi61 tekrar bir bakın isterseniz hepsiburada linkinde temiz içerikli şampuanlar arasında ecowell de var prema sundarın sayfasında
livanurvealpinannesi61 esrahilal1 benim bahsettiğim bebekler için olanı orda ki büyükler için olan şampuan ben bebek şampuanı için söyledim
esrahilal1 livanurvealpinannesi61 allah allah 😅 kız var işte ben mi yanlış görüyorum aynı şekilde trendyol linkinde de var şampuanı profilindeki öne çıkanlarda faydalı linkler kısmına girip ordan bakabilirsiniz
livanurvealpinannesi61 esrahilal1 şampuan kısmında bebekler için olanı görmedim siz nerden bakıyor sunuz
esrahilal1 livanurvealpinannesi61 prema sundarın sayfasına girin instagramdan trendyol yazan öne çıkanlar var ilk stori zaten temiz içerikli şampuanlar ordan linke tıklayıp görebilirsiniz