Sürekli memeye kalkıyor emmek istiyor . Perşembe günü sünnet oldu oğlum . Ama agrisi yoktu aglamliyordu sadece bezine elini goturuyordu bende bardak koymustuk pipisine o degiyordur diye baktik sorun yok . BIR SURE SONRA TEKRAR BAKTIM TEKRAR KAPADIM . En son uyumayinca bardagi degistirdim bir muddet sonra uyudu sandim ama yine ayni oldu .Kaç gündür güzel yatiyor ama bugün gece 3 te uyandi asla uyumadi yani mahvoldum hem ayaklarım koptu hem yorgunum .Ayağımda sallıyorum sürekli hareket ediyor ayaklarıyla ittiriyor . Sallamayı bilerek durduruyorum kızıyor bu gece çok sinirlerim yıprandı. Gece uykusuz iken çok çabuk sinirleniyorum ve üzülüyorum oğluma kızmadım ama sinirlendim bayağı ona yansitmadim sadece annecim uyu artık yeter gibisinden sitemlerde bulundum ama sabah olunca ona bilr vicdan azabı çeker oldum 😃😵💫 Normalde klimalı odada yatıyorduk bugün serin diye yatak odasına gidelim dedik uyudu gece kalkınca uyumayınca dedim herhalde yer garip geldi tekrar oğlumu aldım odaya geldim buradada aynı ayaklarımın altı nasirlasti sallamaktan göğüs ucumda mahvoldu artık açıyor