Nill32 Kizlarr kilolarım konusunda çok mutsuzum sadece 5 kilom kaldı doğum kilomu vermeye 14 kilo verdim ama şu kalan son5 kilo gitmiyor😔
Thesra Nill32 Son kilolar genel de vücuda yapışıyor ve en zor gidiyor.Emzirmiyorsanız detoksla kurtulabilirsiniz geceleri yatmadan yoğurt limon kürü yapın o da çok fayda edicektir ya da yoğurt pulbiber😊
Burcu35 Nill32 Kız 5 kiloyla fil mi hissedilir ne güzel vermişsin o kadar kiloyu. Tatlıyı kes ekmeği makarna pilavı azalt acıktığını hissettiğinde önce su iç açlık hissi geçmezse yemek ye tatlı istediğindede kuru meyvelerden ye. Herşeyden düzenli yemeğe çalış sebze et tavuk balık mesela olduda bitti 😊
Thanim Nill32 son 5 kilo çok zor gidermiş bende aynı dertten muzdaribim :( doktorum 1 yıl sonra anca gider demişti
Masalserin2019 Ilkem0909 benim adladasım onunla efsane zayıfladı yok öle bişi kızın icinden manken cıktı :) emzirirken pek önermediler benm arkadasımda yapıo onu emzirmen bitsin snra dedi ama emzirrken kullanan var galba
Kumrununtanesi İstersen herşeyi yaparsın 😊 Kendini sıkmana gerek yok,herşeyin zamanı var belirli bir kilo vermişsin zaten.Devamı da gelecektir,az daha sık dişini.Fazla bulduğun şeyleri yememeye özen göster 😊 Ve bol su..
Alazcns Ilkem0909 o kadar iğrenç bir tadı var ki verdiğim para çöp oldu 1 kere denedim sadece ve asla benlik bir şey değil onu anladım.
Ilkem0909 Alazcns Allah ala herkes ve Bnde dağıl cok sevıyor yanlış bı kullanım mı oldu acaba su ile mı kullandın