esratpl Hanımlar normal doğum yaptım üçüncü günümdeyim yürürken dikişlerim çok acıtıyor vajinamda yanma hissi oluşuyor siz bu süreci nasıl atlattınız
YSelim esratpl bunlar gayet normal daha çok yeni yara. Ben neredeyse 40 ım çıkana kadar acısını hep hissettim
Dfncgdm2022 esratpl doktorunuz hıc bır sey yazmadımı .Batıkonla hergun temızlemen lazım bıde krem surmen gerekıyor kullanmzsan dıkıslerın hemn ıyılesmez enfeksıyon rıskın yuksok olur cnm
esratpl Sesimgeliyomuuu ben de öyle yapmak istedim ama doktor sadece kan ve antibyotik ilaçlar yazdı ama ağrısı çok kötü hiç fayda etmedi
esratpl Sesimgeliyomuuu ben de öyle yapmak istedim ama doktor sadece kan ve antibyotik ilaçlar yazdı ama ağrısı çok kötü hiç fayda etmedi
Umutluluk 2 normal doğum yaptım ülkede özelde yapmama rağmen hiçbir krem vs vermediler ama ikincisinde devlette yaptım furacin krem ve anestol verdiler hemen iyileşti
esratpl Umutluluk krem yazacak mısınız dedim hayır dedi. Hap verdi sadece. Benimde ilk doğum devlette yaptım
Sesimgeliyomuuu esratpl o kan ilaci kabizlik yapar imkanin varsa solgar al bol su ic ve dedigim hibi batikonlu suyla temizle hicbisey olmuyor