Ahmetbebe Bebeğim iki buçuk aylık kilo 6200 gram kilosu mamayla besliyorum sütüm yeterli değil kilosu normal mi sizce
Bett1 Ahmetbebe 2 aylıkken 6570di şu an 2 ay 12 günlük sadece emziriyorum. Doğum kilosu önemli olan hem doktor normal diyorsa normaldir bunu biz söyleyemeyiz. 2850 doğmuştu benim oğlum
Htcypc Ahmetbebe bizde 2 aylığız 6300 çıktı kilosu aile hekimi hemsiresi kilosu önde gidiyor demisti anne sütü ve günlük 60 cc mama aliyor
nrslkvnc Ahmetbebe 2 ay 11 günlük 6500 kilo. Sadece anne sütüyle besleniyor ve doktor gayet iyi dedi gelişimi 😊
Ogretmen123 Htcypc canım hem mama hem anne sütü dengesini nasıl kuruyorsun emzirdikten sonra mı mama veriyorsun, günde kaç kez mama veriyorsun canım
Ahmetbebe Ogretmen123 Önce emziriyorum zaten çok az olduğu için pek doyurucu olmuyor sonra mama veriyorum
Htcypc Ogretmen123 eğer sütümün yetmediğini düşünürsem arkasindan hemen mama veriyorum yada memeden bir saat sonra mama canım. Genellikle gece doluyo emme sure aralığı uzun olduğu için. Gündüzde doyma durumuna göre değişiyor ancak 150 ml hic gecmedim.