06690669 Kızım 4 yasına gırıcej küçükken cok fazla oyunlar oynadım ilgilendim suan oynamaktan çok sıkılıyorum uykum gelıyo resmen bunu nasıl yenebilirim aranızda illaki vrdır benım gibi olan. Olmayanlar sürekli oyun oynayanlar neler yapıyor merak ediyorum. Oynamak istemedigini anlayınca üzülüyor bende etkileniyorum halıyle
NaimeYilmaz 06690669 Sıkılacağım şeyleri oynamıyorum açıkçası. Bundan sıkılıyorum farklı bir şey oynayalım diyorum. İkimiz de seçenekler sunuyoruz sonra ortak oyunlar oynuyoruz.
02aybrs Benim.oğlumda öyle aralikta 4 yaşina giricek sabah gozünü açar açmaz anne oyun diye peşimde 5 dk otururken gormesin yani beni genelde oyincak konuşturma oynuyoruz biz ,hamur,boyama kreşe basliycak bu hafta yine aynısı olucakmi merak icindeyim
06690669 02aybrs kitaplarlar felan bizde güzel vakit gdçiriyoruz aslında ama yetmiyo cocuga malesef hareketli seylerde istiyor sizinki kresten sonra düzene biner inşallah
06690669 NaimeYilmaz cocugumun ıstedıgı hep konusmalı kosturmalı oyunlar bende sıkılıyorum malesef. Ama kıtap oyun hamuru felan benım ıcınde ıyı oluyor. Cocuk sureklı ıstemıyo halıyle umarım kendıme gelırım