Baybars02 bende bunu acı tecrübe etmiş olarak kesinlikle beklemeden gidilmesi taraftarıyım. Oğlum 14 aylıkken koltuktan düştü , dediğiniz belirtileri takip edip çok şükür hiçbiriyle karşılaşmayınca hastaneye gitmedik. Taa ki birkaç gün sonra gece mama içmek için uyandı babası mamasını hazırlarken ben sakinleştirmek için kafasını okşuyordum ki beynine yakın bir kısım ama sağ tarafında bir şişlik geldi elime nerdeyse küçük bir elma kadar vardı ve içi su toplamış gibi yumuşacık , hamur gibiydi tabiri caizse. Çocuğu kaptığımız gibi hastaneye götürdük , bizi çocuk acil hemen yetişkin tramvaya yönlendirdi. Tomografi çekildi, beynin de kafatasında hiçbirşey yoktu elhamdülillah . Cilt altı kanamasıyla atlattık yani derisinin altı kan toplamış o yüzden öyleymiş. Hicbir tedavi verilmedi 1 haftaya kendi kendine iyileşti. Ama tabi ki fark ettikten sonuçlara çıkıncaya kadar geçen ki süre de aklım gitti . Dikkat etmek lazım ama yine de olmuşsa ve özellikle kafa üzeri düşülmüşse mutlaka doktora gidilmeli . Evet oğlum o gece radyasyona maruz kaldı fakat ilk muayene de beyin de veya kafatasında birşey olmayacağı garantisi de verilmedi tomografi görmemiz gerek denildi , bunu da kafaya takmıyorum açıkçası belki çok daha başka şeyler olabilirdi ve o tomografi de çıkabilirdi.