Cennet-Kokulum Melek24 Bilgim yok. Bende arada sırada girip bakıyorum. Geçen ay 15′inde yatmış. Büyük ihtimalle bu ayda öyle yatar diye düşünüyorum.
Sanemim hayatgzl reddedildi feshedildi ssgk tespitinin güncel olmamasi sebebi ile yazıyorsa duzeliyor canım benimkide öyle yazıyordu bikacgun içerisinde düzeldi. Senesi dolduğu için tekrar guncelleniyor ondan öyle yazılıyor 🌸
hayatgzl Sanemim bende o şekilde yazmıyoru canım. Muhtaçlık durumu yokmuş artık 144ü aradım sordum. Yani neye göre bunu belirlediler çok merak ediyorum
Sanemim hayatgzl o zman farklıdır canım çünkü çoğunda böyle yazıyormuş düzelmiş hep bende de aynısı oldu düzeldi .Durumunuzda bi değişiklik olduysa ondan da olabilir canım
Sanemim TazeAnneeeeee bizim sigortamız yok evimiz kira ,uzerimize kayıtlı ev araba yok ,bi arkadaşımın sigortası var oda alıyor, üzerine ev araba olmadığı sürece verilir tahminim canım.
Sanemim TazeAnneeeeee tabiki olur canım çoğu alıyor neden sen almayasın hemn git başvur çıkar inslahhh🤲
happyannem36 Cennet-Kokulum benimde feshedildi yardım alma şartlarını sağlamamak diyor sizde ne yazıyordu açıklama da bende başvurdum insallah çıkar
Cennet-Kokulum happyannem36 Bende reddedildi, feshelledi GSS değişikliği nedeniyle yazıyordu. Ben taşınmıştım. Adres değişikliğinden dolayı öyle oldu sanırım.