MeTeCa Yoncaselen Zeytinyağı ya da badem yağı ile yumuşatıp ince telli tarakla taramak iyi gelir. Şampuanı da varmış heralde ama küçük bir yerse gerek yok bence.
Whatdeding Yoncaselen bebeği yıkarken parmaklarınızla hafif kazıyomuş gibi ufalayın kafasını kulak arkalarını hiç birşey olmaz korkmayın. Benim bebeğimin tepesi olmuştu ilk zamanlarda doktorum çok mu hassas davranıyorsun demişti ufala iyice demişti. Bir de kullandığınız şampuan da yapabilir. Mesela dalin şampuan konak yapabiliyor
Burcukumsal Yoncaselen benimde kızımda vardı duşa sokmadan önce zeytinyağı sürdüm elimle 10 dk bekledim duşa soktum sonra konak tarakları var ince duştan sonra hemen konaklar kabarmaya başladı bir kere taradim geçti
MeTeCa Yoncaselen Birşey olmaz. Benim bebeğimin tam tepesi, bütünüyle öyle oldu. Ben pek uğraşmadım, beceremedim çünkü😅 Sonra annem bize sürpriz yaptı, saçlarını kazıdı. Bir baktık ay gibi parlıyor çocuk 😂
Haticemre12 Yoncaselen benim bebeğimin kaşlarına kadar Konak olmuştu 😬 çok şey denedim en iyisi bebe yağıydı. Zeytinyağı asidik diye zarar veriyormuş öyle duymuştum karbonat falan da aynı şekilde 😬 bebe yağı sürüp bi 10 dakika falan bekliyordum sonra ince tarakla tarıyordum. Bazen de emzirirken elimle kazıyordum 🤣🤣🤣
AlpEge04-01 Yoncaselen bioderma atoderm önerdi cildiye doktoru bebegime kurukuk kızarıklık gördükçe sürdüm gercekten cok etkili bir krem