Slmklcsln Kızlar selam Bursa’da belediyelerin oyun grupları yada atölyeleri var mı ? 3 yaş altı bebekler için yada ücretli olarak önerebileceğiniz yerler neler ? Bebeğim 12 aylık ilerki aylar için düşünüyorum
Hdhjskwlla https://instagram.com/minikolar.etkinlikte?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Henüz gitme fırsatım olmadı ama geçen gün burası denk gelmisti bna
Mukemuke Hdhjskwlla minikolar etkinlikte oyun grubuna ben götürüyorum hatta bugün de götürdüm:) tavsiye ederim güzel etkinlikler yapıyorlar.
Cicektebenimcicekligunlerde Bende araştırıyorum bebeğim 16 aylık sekercpembe oyun atölyesi ve afacanlar oyun grupları var bildiğim ücretsiz bulamadim
aysoliko Kusagaci atölyesi var çok hoşuma gidiyor ama fiyat olarak bize saatleri uymadı, haftada iki saat iki günden 500 lira bir de cumartesi günleri de varmış onun fiyatını sormamistim
Mukemuke Cicektebenimcicekligunlerde ya saatlik fiyat değil aslında. Bir etkinlik günü 200 tl. Nercan anaokulunda Nilüfer’de. Etkinliklerin haricinde okulun bahçesindeki oyuncaklarla da oynatabiliyorsun.
Cicektebenimcicekligunlerde Mukemuke aa öyle mi genelde saatlik oluyor Biz belediyenin oyun odasına başladık ama bensiz durmuyor.Şimdilik yarım saat 1saat benle duruyor alışınca tek durur belki
Mukemuke Cicektebenimcicekligunlerde aa belediyelerin öyle oyun yerleri mi varmış ilk defa duydum. Hangi belediye acaba?
Cicektebenimcicekligunlerde Mukemuke (yildirim) belediyenin kursları oluyor ev hanımlarına özel kursiyerlerin çocuklarınada genelde 3 6yas ama 2 ve 2bucuk yaşında bebekte var bizide kabul ettiler çocuk gelişimci eşliğinde oyun odası var serbest zaman ve etkinlik zamanı oluyor 3saat sürüyor ben serbest zamanda bırakıyorum arada duruyor ağlarsa yanıma kursa alıyorum uyuyor falan alıştırmaya çalışıyorum