Nagis17 Kizlae merhaba, kızım 1 haftadır öksürüyordu ama bugün balgamı koparamiyor ne kusup atabiliyor ne öksürerek. Ona yardım etmek için ne yapabilirim? Sırtüstü yatarken öksürürse boğulacakmis gibi oldu bugün çok korktum 😢
aysuuyenihayat Nagis17 ayyynı durumdayız sabahtan beri çözüm önerisi bekliyoruz ama yazan olmadı. Acilden geldim az önce şurup verdiler sadece
aysuuyenihayat Nagis17 evet balgamlı öksürüğü var diye gittik. Bu hafta 2. Gidişimiz hatta. Röntgen falan çektiler kan aldılar temiz çıktı burnunun tıkanmadından dolayı hırıltı varmış göğsünde. Balgamı atması için de şurup verildi o kadar
Nagis17 aysuuyenihayat burnunu açıyoruz biz de yoksa iyice nefes alamayacak gibi olurdu sanırım. Çok geçmiş olsun size de tez zamanda geçsin inşallah
KKuboss Merhaba çok geçmiş olsun emziriyorsanız sarımsak kürü yapın kendinize ve bebeği emzirin bol bol. Instagramda hastalanmayan çocuk hesabı var oradan detaylı bilgi alabilirsiniz bu şekilde ilaç alamayan bebeklerde epey fayda sağlıyor Allah acil şifa versin