bulutmomy sağım yapmanızı öneririm. Benimde sütüm yoktu. Ben bol bol sağdım. Mis gibi arttı. Günde 2 kere sabah akşam yarım saat bir göğüs yarım saat bir göğüs 1 saat olarak sağıyordum ben. Başlarda gelmedi. Sonra 20 cc bile zor çıktığı oldu. Azmettim, pesetmedim, çırpındım ve göğüslerim taş gibi doldu. Tek göğsümden 120 cc gelmeye başladı. Diğeri de öyle keza. Bol bol sağım yaptım ve aşırı işe yaradı. Bunların haricinde düzenli uyumak, dinlenmek, dışarda yürüyüş yapmak, stresten uzak durmak, sabah, öğlen, akşam düzeli beslenmek, ara öğünleri atlamamak, günde 3-4 litre su, sabah akşam 2 fincan anne çayı, sınırsız rezene çayı, badem, salata, fındık, ceviz, yeşil soğan salatalarına efsane güzel süt yapan şeyler bu arada. Eğer beslenme konusunda endişeleriniz varsa diyetisyene emziren anne olarak başvurmanızı öneririm. Çok güzel süt arttırıcı tarifler veriyorlar ve inanılmaz işe yarıyor. Her emzirme ve sağım sonrası koca bir bardak su içmenizi öneririm. Umarım sütünüz dolar taşar. Sevgiler❤️