Artemiss_ Merhaba anneler 🫶 Bebeğim küçükken sağdığım sütler vardı emzirdiğim için kullanmadım. Dondurucuya atmıştım son kullanma tarihleri az kalmış 1-2 ay falan.. nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum. Sizden fikir almak istedim içirsem bitmeyecek bayağı var yoksa çöpe gidecek çok üzüleceğim. Bilmiyorum acaba yakınımda olup anne sütüne ihtiyacı olan var mıdır çocuğuna içirsin ya da bebeğime verebileceğim tarif vs varsa fikrinizi almak isterim canlarım
Kubracigimm Artemiss_ yoğurt , tereyağı yapabilirsiniz. Muhallebi yapıp içine katabilirsiniz. Yoğurt yaparsanız sade , meyveli olarak bebek yer diye düşünüyorum.
Artemiss_ Nisaaabbk Mart Nisan Mayıs. Eylül sonu mart ayının tarihi geçecek, gerçi doktorum bir şey olmaz derin dondurucuda dedi ama 6 ay sonrası kötü olacağını düşünüyorum o yüzden mecburen atabilirim
Artemiss_ Kubracigimm yoğurt yapmak için sütü kaynatmak gerekiyor anne sütü kaynatılmaz diye biliyorum nasıl yapabilirim yoğurtu acaba bildiğiniz bir tarif var mı 🥲
Nisaaabbk Artemiss_ Osman gönülal bı videosunda nofrost derin dondurucuda 1 yıla kadar bekleyebilir demişti .videosunu izleyin isterseniz . Süt saklam videosu olarak geçiyor YouTube da
momy_alya Önceden sağdıklarını içirsen , yenisini sağıp buzluya atarsın. Kaç aylık bebek , maşallah benim 3. Aydan sonra azaldı sütüm
Artemiss_ momy_alya biberonu kabul etmiyor nadiren içiyor sütüm var Allah’a sukur hep emdi hala emiyor 8 aylık. Bilmiyorum ki ne yapacağımı şaşırdım bir kez biberonla verdim içmedi emzirdim içti hem sağıp hem emzirsem bu sefer o sütler kalacak 😣 katı gıda yediği için tarif yapayım yesin dedim ama anne sütüyle çok zor ısıtılmıyor vs