Angels Kızlar haydi pratik degisik veya evde cok severek yaptigıniz pratik yemek tarifleri paylaşalım bilmediklerimizi ögrenir yapariz evde
Boylu0104 Angels bizim evin vazgeçilmezi salçalı sulu soğanlı patates yemeğidir 😂soganı kavurup salçasını ekliyorum sonra kaynarsu en son küp küp patatesler tuz karabiber tamamdırrr 😂😂 eşim çok sever 😂
Semrakrhn38 Angels olmazsa olmazimiz😉 eşlere bugun cocukdan bisey yapamadim makarna salıcam diyoruzdur çogumuz 😀
Alinda Benım adam 4 4 lük yemek ister valla benim pratik yemeklerden Bi tanesi közlenmiş patlıcan var dır herkesin dolabında o közlenmiş patlıcanı cıkar biraz erisin tavaya domates biber sogan sarımsak kavur patlıcanı da ekle birazda öyle olsun yemede yanında yat 10 dakikalık Tavuk var bide tavugu parcalatıp yada butu kanadı herhangi Bi yeri de olur koy Bi kaba yagı bahatsratları salcatı 1 tane soğanı hepsini karıstır 2 patates doğra koy fırın poseti e 10 dalka
Bebekveben Kozalak mantı, yufkaları sigara böreği gibi sarıp buzluğa atıyorsunuz, yapacağınız zaman kızartıyorsunuz, üstüne yoğurt dök. Üstüne kıyma kavur koy
[silindi] Angels sosyete mantısı. Hem sanki uğraşılmış gibi duruyor hem de hiç uğraştırmıyor. Ben bir de milföy ile yapıyorum. İçine bazen kıyma harcı bazen patates haşlayıp harç yapıyorum. Sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı salçalı sos ☺️ çok lezzetli oluyor
Ebbrru Angels Patates patlıcan kabak domates kapya biber yeşil biber tavuk (göğüs) hepsini küp küp doğrayıp harmanlayarak salçalı sıcak su döküyorm baharatla at fırına hem lezzetli hem kolay oluyor bana 😊😍
[silindi] Angels milföylerin içine harcı pişmiş şekilde koyun boşhça yapıp üstüne yumurta sarısı fırına atın üstü kızarınca alın sarımsaklı yoğurt dökün ve salça kızdırıp dökün bitti gitti 😊