Hatice_k 7 haftalık bebeğim var. Ara ara sütüm de azalma oluyor genelde gün sonunda sık erdiğinde. günde 1 2 kez mama vermek zorunda kalıyorum bebeğim doymuyor. Süt artırmak İçin ne yapabilirim anneler tavsiyeleriniz neler 🙏
motherisbackk Hatice_k ben bol bol su içiyorum. Faydası var mı bilmem ama solgarın brewers yeast hapını kullanıyorum artı olarak kendimi bebeğim uyusa da sağıyorum böylelikle arttı 🫶🏻
Mine01 Hatice_k bol bol su içmek ve mamillac damla, ben 1 şişe bitirdim diğerini aldım kullanmadık, ihtiyacın olursa gonderebilirim
Hatice_k motherisbackk solgar bende kullanıyorum günde 4 litreye yakında su içiyorum. Sağma işlemini emzirdikten sonra mı yapıyorsunuz acaba bide günde kaç kez sağım yapıyorsunuz 🙏
motherisbackk Hatice_k gün içinde devamlı emziriyorum saat tutmuyorum öncelikle :)) uzun uyuduğu zamanda da sağıyorum en geç 2 saatte bir olacak şekilde 🫶🏻 üşenmediğim zamanlarda da kızım emdikten hemen sonra sağıyorum ki sütler boşalsın beyne uyarı gitsin daha çok süt üretsin diye
Hatice_k Mine01 işe yaradı mı acaba ? Bende bestlak kullandım bitirdim ama çok faydasını görmedim gibi