2018istanbul Doğum gününde balon zincir aparatı alıp kullanan var mı nasıl oluyor internette fotolarda çok şık duruyor gerçekten kullanışlı mı foto atmak isteyen ve yorum yapan olursa sevinirim🙄
Yagiz08 2018istanbul bende yapmayı düşünmüştüm ama sonra yapılışıni görmedim hiç standli aldım daha güzel
Alazcns 2018istanbul kbk marketten aldim. Istanbul da iseniz eminonun de yerleri var yoksa instagram ya da internet sayfalarından kolayca sipariş verebilirsiniz. Bu da görüntüsü;
Rumeysaaa Ebrumtmt balonları şişirip balın zinciri aparatinin deliklerine geçiriyorsunuz zaten kendiliğinden şekil alıyor ve çok hoş duruyor
Mkayaer 2018istanbul bende geçen trendyol indiriminden aldım daha kullanmak nasip olmadı ama çok esnek bişey kolay şekil alacak gibi duruyor. İndirim varken trendyola bak istersen 😊
Deletedmom0102 2018istanbul ben balon zinciri almamıştım . Kalın iP tarzında bişeyler oluyor ondan aldım . Balonları şişirip ikili şekilde bağladım birbirlerine sonra onları ipe geçirdim dolayarak cokda güzel olmuştu