Alyask Kızlar yaa 4 aylık bebegım meme mama gıdıyoruz aptamıl kullanıyoduk kılo alımı çok ıyıydı ama çok gaz ve kabızlık yaptığı ıcın hıpp gectım sımdı hipp devam edıyoruz aptamıl den büyük kutu almıştım yarısı duruyo acaba bır ölçek hıpp bır ölçek aptamıl versem bebegımı rahatsız fılan eder mı aptamılın kılo alımı devam etsın ostıyorum hipp de Yok çünkü kılo 😬 ( bu arada bugun ıkıncı postum baya basınızı sısırdım kbakmayın 🙄) teşekkürler 🙏
Merveedd Alyask bende evolvia kullanırken hippe geçeyim dedim hippte doymuyordu karıştırarak verdim hiç sorun olmadı
ikos58 Alyask ben cok uzun zamandır golden goat ve aptamıl conformıl karıstırarak kullanıyorum. Sorun olacagını sanmıyorum
Melikeyigitemre Alyask hippte kilo aldırıyor canim bende hipp kulanıyordum gaz ve kabizlık sorunumu kalmamıştı aptamilde kulanmıştım dedigin gibi gaz yapmiştı çok mama degiztirdim ya hipp ten memnun kaldım
Merveedd Alyask o zaman bebeğim içtiği ölçüden 60cc fazla içiodu hiç doymuyordu bir kutuydu büyük evolviayla karıştırıverdim zaten bir kutu mama anca 1 hafta yetiyor