aslhnblt Sma mama 2 numara bı 1 kiloluk poşet 2 kutu 800 Gr ilgilenen olursa yazabilirsiniz uyguna vericem toplu almıştım elimde kaldı 2024 Mart son kullanma tarihleri
Leylamoznur aslhnblt canım fiyatına baktımda zaten kendisi 1 kiloluğu 430 falan sen magaza fiyatına veriyorsun
aslhnblt Masal_24 açilmamis hiç biri sadece poşet olanların kutusu yok ama onlarda açılmamış nerde oturuyorsunuz
aslhnblt Masal_24 burdan özelden yazabiliyormuyduk numara versek nerden vericez uzun zaman oldu kullanmayı uygulamayı unutmuşum ☺️
Ygmrygz Benim de elimde optipro iki adet 600 lük var açılmamış yagmurgelin instagrama yazan olursa konusalım birine gitsin günah ya öyle duruyorlar biz comforta geçtik elimde kaldılar ordan detaylı atarım.
Ygmrygz minnakkurabiyeler özür dilerim belirtmemişim 1 no dolap hesbm var ama gardrops ta var o daha uygun yazın isterseniz işinize yararsa instagramdan konusalım. Elimde kalsın istemiyorum inanın
minnakkurabiyeler Ygmrygz son kullanma tarihi ne zaman insta hesabım haticetugbasbzc sorun olmayacaksa yazın isterseniz