Sevimnur09 1 bucuk aylık bebgşmde gaz problemş var bana önere bileceginiz bişeyler varmı benim yapmam gereken
Ozgeeliz Sevimnur09 sıcak duş masaj Nurse harveys gaz damlası bize çok iyi geldi. Keşke daha önce alsaymışım.
Ela3424 Sevimnur09 biogaia ve Nurse harveys damlayı verdi doktorumuz ikisini bir kullanıyoruz tavsiye ediyorum devlet karşılamıyor 650 lira fiyatı ama evladınızdan değerli değil
e_r504 Sevimnur09 Ben duş aldırdıktan sonra ılık suyun içinde bekletiyorum gazı filan güzel çıkıyor bisiklet hareketi filan yap sürekli emziriyorsan yediklerine çok dikkat et mama veriyorsan gazlı bebekler için mamalar var biberonlar da gaz yapıyor gaz yapmayan biberon kullanmanı da öneririm
Momyofthesun Ela3424 ay o kadar olmuş mu fiyatı 😑😑 biz alalı daha bir sene dolmadı 100 küsüre almıştık 🥲
Sevimnur09 Ela3424 Bizede sap simplex verdi biagio bizde işeye yaramadı bunu deneyim geçmese onu alıyım teşekkür ederim
betulkayaa1 Nurse harveys kullandım ama faydasını göremedim . Sab simplex kullandıktan sonra ciddi anlamda rahat ettik bize çok iyi gelmişti 2,5 aylık olduk çoğu gün vermiyorum bile artık damlayı . Geceleri ıkınan bir bebeğim vardı siz düşünün ☺️