Sila2611 Şuan bebeğim meme+mama devam ediyor mamayı bırakmak istiyorum sütüm çok çoğaldı gayet yeterli sütümü bu aşamadan sonra sağsam ve mama gibi biberonla kendi sütümü versem sütüm kesilir mi bi zaman sonra
huniliabla Sila2611 sutun kalıtesı etkılenıyor bebegın ağız yapısı sütun artmasını sağlar .Sağımla verılınce süt uretımı de yavaşlıyor
Ekimkizi Sila2611 Bebeğiniz kaç aylık? Uyuduğu zaman sağın , emzirmeye devam edin .. mama istediği öğünlerde sağdığınız sütü verin daha mantıklı olmaz mı?
Sila2611 Misketlimonum kesinlikle aynı fikirdeyim gece bile mesela yanımda 2 mırıldansa memeyi dayadığımda susuyor ama bebeğim mamaya alıştığı için ilk başta sütüm çok azdı hastanede mama verdiler oda mamaya alıştığı ve çok iştahlı olduğu için günün belli saatleri emiyor 4 5 defa da mama vermek zorunda kalıyorum yoksa krize giriyor doğduğun beri kaşık biberon kullandım o yüzden çok şükür red yapmadı ama mama rahat geldiği için ona çok alıştı bende sağıp biberonla vereyim diyorum mama yerine
Sila2611 Ekimkizi aslında bende tam bunu söylemek istedim ama açıklamamı yanlış kelimelerle yaptım sanırım bunu bu şekilde yaparsam sütüm azalmaz değil mi bınu sormak istedim çokça teşekkür ederim ☺️
elfgokce Sağıncada memeyi uyarıyorsunuz. Daha iyi süt gelir. Ama her sağımda 15 dk diye okudum genelde. Ben göğsüm şişerse sağım yapıyorum. İşe başlayınca artık düzenli sağarım. Geceleri çok süt gelmiyor diye sinirleniyor. Bende sağdığım sütü veriyorum.