Geçmişe dönük anıları mi bile hatırlıyor gibi oluyorum fakat bir şey hatırlamıyorum neyse bunlar önemli değil de yemek falan unutuyorum ocakta habire oğluma makarna suyu koydum gittim hemen makarnayı döktüm karıştırdım dedim yatak odasını toparliyim pisene kadar oradada lcw dan bildirim geldi telefona baktım onuda unuttum orada . Koşa koşa gittim makarna zaten bebek tenceresindeydi en küçük minik tenceredeydi suyu çekmiş kizarmaya donmus neredeyse 😵💫 onuda aldım oradan. Sabahta kızartma yağının altını kapamayı unutmuşum bende diyorum ne kokuyor ev diye . Bu doğumdan sonra oldu çünkü ozmaanlarda özellikle ek gıda döneminde havuclari suda haşlama istiyordum unutuyordum gidip bakıyordum havuc diye bir şey kalmamış tekrar suyunu koyup tekrar hasliyordum tekrar unutuyordum değerlerime baktırdım bir sorun yok .Anlamadim ya Şimdi bende okb anksiyete var direkt anksiyete tutuyor titremeye başlıyorum neden o makarnayı orada unuttum oğlum açlıktan ya halden düşerse falan diye okb etkileri valla bacikolar halbuki oğlum 3 de yedi ben 5 de makarna suyu koydum 5.30 da yedirdim yemeğini yemedi orası ayrı bir şey çok sık mi veriyorum yemeğini ondan mı yemiyor onuda Anlamadım Allah aşkına şu unutkanligi napcam ya sizdede varmi