Aksoylu24 öncelikle kızım kolik sık sık gazlanan bi bebek değil ama gazlanınca anasını ağlatıyor 😂🫠 en son gaz sancımızı öyle bi şiddetli geçirdikki öncelikle her gün kakasını yapan kızım 2 gündür yapmamıştı karnı taş gibi olmuş, ıkınıyor, ağlıyor , emmiyor , asla sakinleştiremiyoruz. Şans gaz damlasında 2 gün önce bitimşti almadım araya haftasonu girdi zaten. O günde pazar günüydü ailecek kayınbabam gilin bahçesine gittik işte etraf kalabalık mangal felan yapıldı yemekler yenildi içeri gittim kızım bi ağlamayla uyandı öyle bi ağlama yok her şeyi yarım bıraktık hemen kalktık eve döndük nöbetçi eczaneden gaz damlasını aldık eve geldik kızım sakinleşti gülüyor ses ediyor sanki orda ağlayan benmişim gibi😂 kızım evini seviyor çok kalabalığa ve kucağa gelemiyor daralıyor. Neyse ilacını verdim zeytinyağıyla yaklaşık 1 saat gaz masajını yaptım bayağı gaz çıkardı kakasınıda yaptı bi güzel banyo yaptırdım yatırdım sabaha kadar mest oldu (tabi arada emziriyorum) o zaman 3 ay 12 günlüktü. Şu an 3ay 18 günlük ve kendisi olduğu yerde pırtlıyor sürekli 😂