minnik Doğum yapalı 5. Gün. Dün sütüm vardı bebek emmediği için sağıp kaşıkla verdim. Gece de sağdım ama oldukça azdı. Bugünse sütüm hiç yok. Süt olsun diye ne yapabilirim. Bestlak damla kullanıyorum birde anne çayı diye bit şey aldım aktardan onu içiyorum. Tecrübenizden faydalanmak isterimm
beyzacmvrc minnik dereotu ye canım bol bolll. Yiyemiyosan domatesi doğra dereotunu doğra zeytinyağı limon sık tuz at salata gibi gayet güzel oluyor. Veya cacık yapıp içine koy. Hiç olmadı biz şey yapardık yoğurdun içine baharatlardan atardık bide dereotu koyardik patates kizartmasini batırır yerdik. Direk yiyemiyosan bu sekillerde tüket çünkü dereotu un aşırı faydasini gördüm inan. Bol bol su iç en az 3 litre. Gel git iç her emzirme öncesi ve sonrası bir bardak Tahin pekmez ye kahvaltılarda bir yumurta ye Tahin helvası iyidir Beyaz üzüm ye Dut kurusu kaynat iç buda çok iyi süt yapar Soğan yediğim zaman iyi sutum olur eğer gazlı bebek değilse dene. Bulgur pilavı soğan ikilisi çok iyi süt yapıyor. Aşure de öyle. Buğday haşlayıp bununla çorba da yapabilirsin gaz yapmazsa Süt de süt yapıyormuş 😊 Bol bol emzir emmiyosa sağ ama mecbur emecdk canım uğraş gece uykulu iken falan en azından silikonla emzir Bebeğin cekmwsi ile pompanin çekmesi asla bir değilben 2 ay silikonla emzirdim sonra bırakırdım Bebek uyuyunca sende uyu bol bol dinlensin vücudun uyku da süte çok etkili
bebeklipanda minnik kucağınızda gezdirerek emzirmeyi deneyin, emmeyen bebek hemen emmeye başlıyor. Ben de 9. günden beri kucakta gezdirerek yeniden memeyi emmesini sağladım 38. gündeyim.
Lenavegeceninannesi minnik rezene kimyon çayı, stııl tea, malt, koyu yesil renkli sebzeler, bol su, incir, hurma ben cok etkılerını gördüm
oglumubeklerken minnik sağım yaparak gogusleri uyarmak süt üretiminde ise yarar. Bol su Bol dinlenme Bol uyku çok önemli, bebek uyurken dinlenin uyuyun imkan varsa. Her firsatta Ilık duş alıp duşta göğüslerinize masaj yapın.
minnik beyzacmvrc Allah razı olsun hepsini deneyeceğim. Dikkate alıp böyle uzun uzun yazdınız yardımcı oldunuz, rabbim de size yardımcı olsunn
-AlparslanAnnesi Benim bebeğim ilk zamanlarda hiç emmedi 32.günde emmeye başladı ve 1 ay daha hep ağlamaklı aldı bol bol emzirmeyi dene her pozisyonda ve kendini sakin tut insan çok stres oluncada sütü etkileniyor çünki ve her sağma yada emzirmeden sonra su içmeyi tavsiye etmişti bsna doktorum bunun dışında sıvı ağarlıklı beslen inşallah sütün gelir bebişin emer