tatlibiranneo Yarın akşam çaya misafirlerim gelecek güzel şeyler hazırlamak istiyorum ama hep aynı şeyleri yapıyorum öneri istiyorum sizlerden kurabiye olarak kavala kurabiyesi yapacağım yanına neler yapabilirim.
gokcetuba06 tatlibiranneo uff ben de farklı tarifler istiyorum lotus cheescake yapcam ben de hiç denemedim bekleyeyim burada tarif için
Summerwine95 tatlibiranneo benimde akşam çaya gelecek misafirlerim muhallebili kadayıf ,patates keki,tahinli kurabiye ve tuzlu kurabiye yapıcam.
Yasemin38 tatlibiranneo şerbetli ıslak kurabiye Patatesli tuzlu kek(börek gibi oluyor) Fırında makarna Kolay baton pasta Kabartma tozlu poğaça Kıbrıs tatlısı
tatlibiranneo gokcetuba06 hahha bende denemek istiyorum ama korkuyorum ya kötü olursa ugrastigimla kalırım
tatlibiranneo Yasemin38 patatesli borekle Kıbrıs tatlisini yaptık çok teşekkür ederim öneriniz için patates kekinizi ilk defa denedim harika oldu gerçekten
Summerwine95 tatlibiranneo bende ilk defa deneyeceğim bir arkadasimda yemiştim çok beğenmiştim😍nefis yemek tariflerinden bakarak yapicam
Peliina tatlibiranneo Tatlı olarak Pavlova veya Karpatka yapabilirsiniz. Değişik olur. Eğer yapacağınız kurabiye tatlı ise, hiç duymadım daha önce, tuzlu olarak bagel olabilir farklı olarak.
Mommyy1 tatlibiranneo trilece, profitorol , kedi diliyle tramisu cok guzel oluyor onu deneyebilirsin.
saribez tatlibiranneo ne güzel ya benim hiç enerjim yok bir çekirdek koyuversem öyle makbule geçecek ki 🥲
tatlibiranneo saribez benim enerjim de misafir çağırınca yerine geliyor 😂 yoksa tüm gün evde yatıyorum iş yapasım gelmiyor halim olmuyor misafir çağırınca kendime geliyorum.