Oylesinebirisi Buse_nazli1169 onun da bir kız evladı var merak etme :) dilerim Allah aynısını yaşatmasın çünkü yaşadığını yaşamadan ölmez insanoğlu. Zaman bu her şeyi gösterir. Ben mememi açıp resim atmışım gibi yollarda kızları hiç mi görmüyolar mini etek sütyen gibi şeyleri giyip çıkıyolar hergün instagram bilmem ne her yerde görüyoruz bustiyer diye sütyene benzer şeyleri giyip çıkıyorlar onlara niye bu kadar tepki vermiyorlar? Ama açıklamaları ne? Kadın istediğini giyer istediği gibi dolaşır kimse karışamaz. Bana niye bu kadar eleştiri? İstersen çıplak atarım kime ne yani ben evde oldugum gibi gezebiliyorum öyle de fotograf çektim buraya da attım çünkü dedim ki” bişey olmaz kadın kadınayız sonuçta onda da eleştirecek değiller” ama yazık yani.
Haylazbaby Oylesinebirisi @Antidepresan isimli arkadaşımın bana yazdığı postu oku bak kadına nasıl yüklenmişler . Ne kadar ayıp insanların yaptığı şey diye. Etiketleme sebebi o.
Yagmur_24 Mercece12 allah cezanıız vermesin ağzımdan su akarak güldüm allah sizi ne etmesin ya offf çıldırıyorum şu an😂😂😂😂
Sizden-biri Oylesinebirisi senin bileceğin şey kardeşim burasının sadece kadınlardan ibaret olduğunu düşünme neyse bacım sen bilirsin
yanealakanealakaa Oylesinebirisi cidden parmaklarını yormaya değmez boş ver, burda öyle değişik insanlar var ki içleri o kadar iğrenç ki. gerçekten kendini yormaya bile değmiyorlar, tek dertleri kavga kaos yaratmak. kadının teki yazmasaydı fark etmemiştim bile.
Oylesinebirisi yanealakanealakaa neymiş burdakiler rahatsız oluyormuş allah aşkına kim neyden rahatsız oluyor 😂bende olan onlarda da var yani ne değişik insanlar
Oanne Kadının satışına mani oluyorsunuz resmen İlk defa mı sütyen görüyorsunuz ! Biraz medeniyet ve saygı Öyle istemiş, öyle uygun görmüş paylaşmış…
Oylesinebirisi yanealakanealakaa şimdi bişey dicem ama demek istemiyorum gerçekten😂ama içimdekini bi bilseniz var ya neler olur
noluyasanagenemiros Oylesinebirisi seni çok iyi anlıyorum canım laf yetiştirme boşver çocuktan kafamı Allak bullak oluyor 5 dk dediğim ağzımdan çıkan uyduruk lafı bile unuttuğum oluyor 😅 takılma sen buradaki insanlara hepimiz anneyiz bizde evin içinde öyleyiz ne yapalım sıcaklar malum☺️🥰