Oylesinebirisi Merhaba arkadaşlar elimde var bunlar ama zayıf oldugum için düşüyor sürekli belimden ikisi de. Zaten en fazla 2 defa giyilmiştir. Pantolon paçaları çok uzun oldugu için 1-2 parmak kestirdim. Fiyatı birlikte belirleyelim
Motherqueen_ Oylesinebirisi amannn plajlarda bikiniyle gezmiyoz sanki bosver bacim🤭😂 pantolon guzelmis zayif olsam alirdim🤭
Deletedmom_65 Oylesinebirisi etek ve pantolondan post bu kadar üste cikmiyacakti sutyenli paylaşıp herkesin görmesini sağladı kadınin pazarlama anlayışı kimseyi ilgilendirmez 😂😂
Oylesinebirisi Motherqueen_ hayır sanki meme falan görünüyor da boş boş yorum yapıyorlar alt tarafı sütyen görünmüş zaten meme diye bişey kalmadı yahu size ne istediğim gibi atarım beğenmediyseniz çıkabilirsiniz dimi yani
sehpayacarpanserceparmak_ Bu ulkede kadina siddeti erkekler degil kadin kadina yapiyor gercekten. Fotograf hos degilse kaldir demek ayri fiziki goruntusuyle dalga gecerek soylemek ayri.
Hayatiseyretmeyegelmisim Bu posta papatya çayı 🌼 öneriyorum sakin olun kızlar istediği gibi paylaşım yapabilir kendi bedeni bizene linç atmaya yer aramayın.
Aaayysseee Oylesinebirisi Konu sütyen yada giyim tarzı değilki ya off neyse,yanlış anladınız sadece iyi satışlar
Aaayysseee Oylesinebirisi ay yok artık sadece evde böyle giyiniyorum dedin diye burası ev değil dedim ne dalga geçmesi iyi misiniz
uynakbalina Oylesinebirisi görünüşünle dalga geçmedi aslında, burda her zaman kadınlar olmuyor fake hesap açıp erkeklerde geliyor demek istedi sen olayın hararetiyle yanlış anladın
Oylesinebirisi Aaayysseee beni rahatsız etmeyen sizi neden etti ki bu kadar benim asıl amacım belli zaten sütyen reklamı yapmıyorum sonucta. Ve sizin yorumlarınızı hep beğenirdim severdim sizi yani hiç yakışmadı bunlar son olur birdaha da.
Aaayysseee uynakbalina Asla dalga geçmedim kendisi yukarıda birine ben evde böyle giyiniyorum dedi bende burası ev değil ama sen bilirsin dedim hepsi bu 🤕
06elfber06 Ya arkadaşlar bayanın sattıkları ile ilgileniyorsanız alacaksanız yorum yapın sırf yorum yapmak için linçlemeye gelmişsiniz