aliMommy Kızlar oğlum 2019 doğumlu bu sene anaokuluna göndermek istedim ama 2018’liler gidebiliyormuş bu sene okulla görüştüğümde bu söylendi sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz?
beyzzsenturkk_ aliMommy yeğenim 2019 doğumlu anaokulunaa kaydı yapılmış? belki ay olarak kurtarmıyor olabilir mi ekimde 4 yasına girecek
Sarikuzumalp aliMommy Benim oğlum da 2019 doğumlu temmuz. Başlayacak haftaya. Ay ile mi alakalı acaba. Ama bazı okullar 2018 şartı da koyabiliyor. Bende bir okulla daha görüşmüştüm 2018 alıyoruz biz demişlerdi.
Kereminannesiii aliMommy genelde bağımsız anaokulları 3-4 yaş grubunu açıyor. İlkokul ve ortaokul bazındaki anaokullarına talep çok oluyor bu nedenle 5 yaş grubu açıyorlar. Bende oğlumu bağımsız anaokuluna yazdırdım. Eylül 2019 doğumlu
Bebekaras aliMommy 2019 ağustos doğumlu oğlum bende 4-6 yaş diyanetin kuran kursuna yazdırdım. Anaokulları da özel yerler dışında almıyor diye biliyorum
aliMommy Kereminannesiii evet büyük bir ihtimal ondan olabilir ortaokul bazlı peki siz nerede yaşıyorsunuz ve ücret ne oldu
Kereminannesiii aliMommy İstanbul’da yaşıyorum. Geçen sene 350 tl gibi bir rakam ödedik yarım gündü. Bu sene aidatlar kalktı okulumuz tam güne geçti 2500-4000 arası olacak denildi kulüpte var içerisinde şuan için net bir şey söylemediler
Yagmur1c aliMommy benim oğlum da mart 2019 doğumlu alması gerekiyor bezi de bıraktıysa bu yıl 2 yılı olacak devletinkine gidiyor
Bebekaras aliMommy bir kaç yer de 2018 lileri alıp kontenjan olursa 2019 luları da alıyoruz demiş bi kaç yere sorun bence. Arkadaşımın biri yazdırmış o şekilde yer varmış.
Deletedmom_104 Kereminannesiii @aliMommy Merhaba. Benm kızım da 3 yasında. Bu bahsettiğiniz anaokulları hep devlet değil mi? Sanırım ben de devlete göndereceğim ama bu çevrede de yeniyim. Nasıl arastırabiliirm yni göz attım hep özel var. Sizler e devlet üzerinden mi buldunuz
Kereminannesiii aliMommy aylık ücreti yarım gün normal ücretsiz kısım yarımda günde kulüp.satranç,cimnastikçisi,İngilizce ve drama eğitimi var denildi.
Gizem59 aliMommy benim oğlumda 2019 Eylül 4 yaş için bir tane sınıf açtılar şansa yaZdırdım, ama bağımsız anaokululları alıyor yakınınızda varsa bi bakın isterseniz
Kereminannesiii Deletedmom_104 evet devlet okulu. Bağımsız anaokulu olarak geçiyor yani herhangi bir ilkokul veya ortaokul bünyesinde değil. Tanıdık sayesinde buldum açıkçası bende .