Mervee123 Kızlar kalsiyum yüksekliğinden paratroidi teşhisi konulan var mı? Süreç nasıl ilerliyor,gebelikte planlıyorum.Tedirginim 😞
minikkus85 Mervee123 meraba aynı durum bende var ve gebeyim nasıl bir yol izlediniz değeriniz kaçlarda lütfen cevp yazn
Mervee123 minikkus85 Merhaba.Aynı hastanede tekrar tahlil verdim.Normal çıktı.Bazen tahlillerle alakalı yanlış ölçümler olabiliceğini söylediler.Umarım sizinde sorun olmaz
fairytaleofthestars Mervee123 merhaba nasıl bir süreç yaşadınız değeriniz kaçtı 11.1 çıktı değerim doktor tekrar tahlil için çağırdı haftaya merak ediyorum
fairytaleofthestars minikkus85 merhaba nasıl bir sür eç yaşadınız? Benim de kalsiyumum 11.1 doktor haftaya tekrar çağırdı
minikkus85 fairytaleofthestars gitmeye fırsatım olmadi endokrine sevketmisti en son ameliyat burda yapamiyoruz dedi sehir diisnda gitmem lazım siz ne yaptınız
fairytaleofthestars minikkus85 takip edelim dedi değerim 11.1 o yüzden bir daha yapıp endokrine sevk edeceğim dedi bir ay sonraya sizin değeriniz nasıldı çok mu yüksekti parathormon değerim normal çıktı sadece kalsiyum yüksek çıktı