KubLina Bebeğim tüylü doğdu 12 günlük oldu ama hâlâ dökülmedi alnında vücudunda çok tüy var. Aynı durumu yaşayan var mı ne zaman dökülür ?
Ayyuzlukoncuy KubLina zamanla dökülüyor merak etmeyin. Oğlumun yanaklari beyaz tüyler kapliydi dede diye gülerdik :) ama döküldü zamanla. Tabi sırtımızdakiler kaldı ama göze batmıyor öyle
[silindi] KubLina 8 sene oldu dokulmedi bazilarininki genetik oluyomus doktor oyle soyledi😂🤭 ilk dogdugunda kulaklarinda alninda sirtinda kil coktu kulaklari tamamen dokuldu alni baya azaldi ama sirti baya kazak erkek🤭
beyzacmvrc KubLina kız acele etme bizimki 3 aylık hala alnında tüyler var kulaklarında da vardı biraz döküldü onlar 4. 5. ayda falan anca dökülüyormus galiba
Bett1 KubLina benim ilk oğlumun 5 6 aylık gibi döküldü şimdi 2 ay 11 günlük bir oğlum daha var sanırım onun da o civarda dökülür
[silindi] Katarss kıllı bi bebekse dökülmüyo maalesef ama kotu durmuyo buyudukce alni genisledikce hafifliyo benim oglan kaş adam resmen alni kasi falan mert ramazan demir gibi uzme kendini karizma oluyolar🤣
Katarss [silindi] alnı ve kulakları dışında bütün tüyleri döküldü sırt kol vs bi oralarda kaldı diğer yerler kaymak gibi😂
Lillas Katarss canım benim oğlum sarısın baya sapsarı bir bebek ama inan bizimde alnımızda hala var komik duruyo ama çok seviyorum 4,5 aylığız 😅
Katarss Lillas maşallah🧿ay umarım dökülür ya dr a sordum yaşına kadar dökülür dedi ama benim pek umudum kalmadı😂