billiejean Silikon uç kullanan anneler hangisinden memnunsunuz? Philipsin delikleri daha büyük olduğu için bebeğim lansinohtan daha çok sevdi ama o da asla yapışmıyor deliriyorum. Mamajoo kullanan var mı?
yanealakanealakaa anayimbenana__ kötü bir şey mi silikon uç kullanmak? ayrıca kullananlara sormuş hanımefendi
Deletedmom_79 billiejean avent bazen düşüyor evet ama kelebek kısmına biraz sütünden sürersen yapışır
billiejean Deletedmom_79 ben de bu kadar saçma tasarlamış olamazlar ben mi kullanamıyorum diye düşündüm😬 deneyeyim hemen🫶🏻
yildizmom-2023 yanealakanealakaa başkasını bilemem ama ben çok problem yaşıyorum emzirirken alttan süt akıyor bazen süt gelmiyor kayıyor sürekli temiz tutmak gerekiyor dışarıda sorun oluyor vs
billiejean yildizmom-2023 evet zorluğu var kesinlikle. Benim meme ucum 0, oğlum asla tutamıyorum bu olmasa emziremicem o yüzden düşününe dua ediyorum 😬
yanealakanealakaa yildizmom-2023 evet gerçekten zor, çok sinir bozucu ama biz de keyfimizden kullanmıyoruz ki. arada uçsuz emzireyim diyorum ağzını bile sürmüyor. hanımefendi öyle bi yazmış ki sanki kötü, korkunç bir şey
yildizmom-2023 billiejean burda o kadar yazı okudum hiç kimse benim yaşadığım problemi yaşamamıs bazı emzirmelerimde onu takınca süt gelmigor ama elimle sıktigimda süt geliyor bu yüzden de mama vermek zorunxa kalıyorum
zeynebinannesii28 billiejean bebeğim 5 aylık doğduğundan beri silikon uçla emziriyorum. Anne sütü alıyo diye hiç bırakmadım meme ucumu tutuyo emiyo bu sefer de meme ucum çok acıyo yara oluyo diye ben veremiyorum 🥹 en azından anne sütü emiyo 🥹🥹🥹🥹
yildizmom-2023 yanealakanealakaa kötü değil tabiki ama kullanımı zor iyi yanları da var mesela göğüs ucu hiç yara olmadi