girl_mother 44gunluk bebeğim mama tek alıyor kaç saatte veriyorsunuz mamayi ve kaç cc içiyor özelikle gece uyandiriyomusunuz 3sattemi olması gerek? Ewet gazla ilgili çok soru sordum hakkınızı helal edin 🤲🏻
GunesSila girl_mother kaç cc içtiğini birazda bebek kendi karar verir doktorumuz öyle demişti. Ben ilk 1 ay 2-3 saatte bir veriyordum mama da meme de . Sonra meme kesti bebeğim. Mamaya döndük full mamaya dönünce de ilk 3 ay 3-4 saatte bir verdim. Şimdi 4 aylığız 4-5 saatte bir veriyorum. Geceleri de kendi kalktığında . Ama son zamanlar da iştahsız maalesef çok üzülüyorum o ayrı
[silindi] girl_mother Ben o dönemler emziriyordum ama yetmiyordu. Bu bebeğinize bağlı. Bazen 60 bazen 90 cc içtiği oluyordu. 2-3 saatte bi.
Hayalimmom girl_mother 30cc veriyoedum sütüm yoktu iki saatte bir verin demişti doktor zaten büyüdükçe aç olduğunu yetmediğini anlayabiliyorsunjz
Nurcuk_D_B girl_mother ben 2 saatde bi 60 cc veriyordum sadece mamayla beslendiği için arkasından da biraz su veriyordum havalar sıcak mama içen bebeğe suyu ihmal etmemek gerekiyor
Hilalperi girl_mother 3 saatte bir besliyorum gece gündüz fark etmez bazen 2 saat 2.5 saatte olur ama 3 saati geçirme Benin ki ilk başlarda 35 45 yedi 60 75 şimdi 90 cc yiyor bebek ne kadar isterse ver dedi doktor başkaları 90 veriyor diye başlarda verdim kustu saat arasını kısa tutar sık sık beslersin dedi