seymaaras [silindi] Benim doktorum Biogaia'yı mutlaka kullanmam gerektiğini çünkü onun gaz damlası değil bağırsak düzenleyici probiyotik olduğunu yanına ek olarak başka damla kullanabileceğimi söyledi. Bende Sab Simplex başladım. Şu an çok memnunum. Ama sizin dediğiniz damla ile ilgili tecrübeleri bende duymak isterim. Bekleyeyim🙏🏻
Morkekik [silindi] ben maflor kullanıyorum 9 aydır oğlum 10 aylık ben şahsen çok memnunum çok gazlı bi bebek değildi zaten ama onun sayesinde bağırsaklarının erken toparlandığını düşünüyorum çok şükür hiç ishal ve ciddi bir kabızlık yaşamadık sayesinde.
Ahanife [silindi] biogaia memnun kalmıştım gaz zamanlarında hatta şuan kabız kızım ek gıdadan kaynaklı yine kullanmaya başladım
[silindi] seymaaras bitkisel oldugu icin kullaniyorum hic bi soun yok baya baya gazini yapiyor samp hakkinda toplatilicak vb kotu seyler duydum dc ondan bunu kullaniyorum cnm
[silindi] Asafff__ biliyorum canim biogiada bagirsak duzenlycidi maflora gecemk istyorum ondan bilgi almak istedim
Icot [silindi] maflor Plus kullanıyoruz 65 TL. Antibiyotik sonrası ishali için verdi doktor. Çok küçükken de kullanmıştık bağırsak düzeni için.
Eceprenses Doktor biogaia önerdi ama o gaz için etkili değil, yanında ben sab simplex kullanıyorum gayet memnunum bi kaç gündür kullanıyorum ama gaz problemi ortadan kalktı şükür