theAna shine77 bol su için, yeşillik tüketin özellikle dereotu, protein ağırlıklı beslenin bulgur pilavı süt artırır diye duymuştum onu deneyebilirsiniz ama üstüne kimyon atın gaz yapmasın. Kimyon çayı içerseniz o da hem gazı engeller hem süt arttırır. Dut kurusu yiyebilirsiniz baya etkili olan bir yiyecek. Son olarakta kayısı kurusu erik kurusu kuru incir hurma varsa kaynatıp komposto gibi suyunu için. İnşallah etkisini görürsünüz bol sıvı tüketin mutlaka
Emineakdogann shine77 bulgur pilavı sogan tereyağı kesinlikle yüzde yüzzz mutlaka ye ben sürekli sütüm olsun diye yerdim ve tsortum sırılsıklam olurdu kendi kendine akardı
Fatosla İlk zamanlar az oluyor ama en kıymetli süt:) çok su içmek, uyumak en etkili çözüm. Ben yaklaşık 8 aydır sağım yaparak besliyorum çocuğumu. Sütüm azaldığında hemen hoşaf komposto vs yapıyorum. Kuru uzum, dut kurusu, az şeker ve su ile kaynatıp içiyorum bana iyi geliyor. Bir de solgar vitamin kullanıyorum
iremnursusan Canım ben bir süt arttırcı damla kullanıyorum bestlak diye bende çok işe yaradı baya arttırdı sütümü bide köftelik bulgur varya biz onu suda makarna gibi haşlarız böyle pilav kıvamına gelir yanına yeşilliğini soğanını ye bak göğsün nasıl doluyor sağlıkla büyüt bebeğini 🫶🏻
gamzegem Bende aynı şekilde 2 gün önce doğum yaptım damla damla geldiği için ağlıyor istemiyor sağım yaptığımda çok az geliyor yetmiyor mama vermek zorunda kalıyorum içim gidiyor 🥹
busra-01 Bebeğim daha iki günlük midesi nohut kadar çok süt içmeyecek zaten sen hiç endişelenme sütüm yeter de emzirmeyi dene sürekli o Havaş Havaş alışacak ve çekecekdir mamayı sarılık olmasın be aç kalmasın diye vermişsen lütfen biberonla verme hemen 10 ml bir şırınga edin elime eldiven giy ve serçe parmağını emerken bebeğin şırngayla mamayı yavaş yavaşlar ki hem meme reddi olması hem seni emmeye devam etsin , en iyi süt arttırıcı emzirmek İnan ve ilk zamanlar zaten biraz yoğun koklardım gelir emin olamıyorsan kolostrumu elle sağmalısın bir iki güne de normal sürün gelir merak etme hastaneden çıktıysan evde sıcak bir duş al sütün gelmesinde çok etkili ve göğslerini duşta sıcak suyla ov , hemen su kurusu temin et kaynat suda soğut iç hemen sütünü artttırır merak etme tüm annelerin ilk günleri zor geçiyor pes etme yapabilirsin
busra-01 Bol su , dinlenmek , et ürünleri , yeşillik , tahin , dengeli beslenmek , uyku , hurma, incir , dut kurusu hepsi sütü destekler ama emzir bol bol