Buket57 Doktorumuz sidefer kan ilacını yazdı 1ml tok karnına ve buzdolabında saklayın dedi,eczanede 1ml aç karnına dedi şimdi ben ne yapıcam🙄 Buzdolabından çıkarır çıkarmaz hemen içiricekmiyim yoksa biraz ısınmalı mı? Kan ilacı kullanımından sonra dikkat etmem gereken bi durum yan etki filan var mı bilgilendirirmisiniz lütfen 🙏
Deletedmom_112 Buket57 bende kızıma kullanmıştım dolaptan çıkarınca çalkalayıp ver kilo başına 1 damla, benim kızım tadını çok seviyordu, birde koyu renkli olmadığı için leke yapmıyor bu açıdan çok iyi, ben yinede her verdikten sonra üzerine suda veriyordum
Bambileo14 Merhaba. Bize doktorumuz aç tok verebilirsiniz dedi. Kaynım hemşir tok versen daha iyi olur dedi. Ben genelde tok veriyorum. Dolaptan çıkarınca kilosu kaç ise o kadar damla veriyorum.
Busrayvz Sidefer aç karna emilimi daha iyi diye biliyorum. Yemeklerinden yarım saat önce vermeye çalışıyorum Kilo başına 1 damla. Buzdolabında tutunca bebeğime gaz yapmıştı. Eczacımıza sorduğumda güneş görmeyen bir yere ( dolabın içine) koyabilirsin demişti.