Kirazylmz Merhaba hanımlar, Aranızda prima aktif ya da premium care kullanan var mı Farkları nedir hangisinden daha çok memnun kaldınız acaba ?
Ece16 Kirazylmz premium care kullanıyorum aktif bebek biraz eski olanı . Aslında en iyi serisi harmonieymiş içerik olarak en temizi premium carede zararlı bir madde varmıs ama harmonie çok pahalı
-ikizlerim- Kirazylmz merhaba ben ikizlerime premium care kullanıyorum aktifte kullandım ama benimkilerde pişik yaptı malesef o yüzden premium care ile devam ediyoruz 🤗
BuzluKahve Kirazylmz Premium care daha pamuksu ve emici. Ama aktif bebek de daha esnek ve ince. Ben ilk 6 ay premium care kullandım, sonrasında gece premium gündüz aktif bebek ile devam ettim.
zuleyhaaxtr ben prima primium careden şaşmıyorum aktif olanini denemedim henuz ama bu bezden cok memnunum
Premseskolar Kirazylmz premıym careden cok mmnunum sızma yok pisik yok ıslaklık yok deneck kadr as pahalı ama hakediyor aktif bbegi hic sevmedim pisik yaptı tüm bez markalarını da denedim sadce bu bezle rahatladım tek tavsiym bu
Arenilay- Kirazylmz ben külot beze kadar premıum care kullandım yürüyüp koşturunca aktifin külot beze geçtim 2 bebeğimede aktif kullanıyorum memnunum taşma koku yok birkere marketten aldım o koktu ama genelde e bebekten alıyorum hep onlarda öyle birşey yaşamadım 🌸
livanurvealpinannesi61 Kirazylmz prima premium care kullandım hiç memnun kalmadım aşırı kötü çok sızdırıyor pişik yaptı iç kısmında ki pamuklar soyulup dökülüyor 6 paket almıştım beğenmedim hiç aşırı kimyasal kokuyor içinde çok kimyasal var daha doğal bir bez tercih etmelisiniz
livanurvealpinannesi61 ilaydacemiko ben kızıma evy baby kullandım oğluma da ilk 15 ay can bebe sonra molfix kullandım bezden çıkana kadar 32 aylık bezi bıraktık
babyandmomyy ikisini de kullandım ikisinden de memnun kaldik aktif bebek de bebegim daha rahat etti daha ince ama sızdırmıyor 💐
gozgozanne Kirazylmz Prima aktif Bebek kullanıyorum çok memnunum benim farkettigim arasında çiş gostergesi farkı var premium çare de ve aktif bebeğe göre 1 tık daha yumuşak