AslanBebeginAnnesi Ya kızlar bacaklarımda kıl köklerinde minik siyah noktacıklar yada kırmızı noktacıklar oluşuyor bazen hiç hoşlanmıyorum o görüntüden. Var mı kullandığınız bir peeling veya önerebileceğiniz bir yöntem 💅🏻💅🏻💅🏻
tazeanne___ AslanBebeginAnnesi aynı sorun bendede var eda Taşpınar’ın at kılı fırçasını kullanıyorum düzenli kullandığımda işe yarıyor daha pürüzsüz oluyor bacaklarım bide ücra rocher in vanilya kokulu kremi var onu kullanıyorum o da yumuşacık yapıyor tavsiye ederim
Girlpower AslanBebeginAnnesi lazer yaptırın kökünden çözülsün ben ağda yaptığım dönemlerde hep öyle görüntü oluyordu lazerden sonra kaymak gibi vallahi😂
AslanBebeginAnnesi Htcypc gerçekten işe yarıyor mu ya? 👸🏻 Ne kadar sürede işe yarıyor acaba dediğiniz gibi her banyo sonrası uygularsak
AslanBebeginAnnesi tazeanne___ peki at kılı fırçasını ne kadar süre kullanırsam gözle görülür sonuç elde ederim bilginiz var mıııı acaba
AslanBebeginAnnesi Girlpower offff evet çok haklısınız ben de istiyorum lazer ya böyle sürekli sürekli uğraşmak tam bir çile 😫😅
Htcypc AslanBebeginAnnesi ben 1 senedir banyoda kese banyo sonrasi bebek yagi yada losyon arkasindan hemen at kılı fırçası şuan hic yok batık. Hamilelik doneminde ara vermistim tekrar basladim ancak bu surecte de cok şükür yenilemedi
tazeanne___ AslanBebeginAnnesi 1 hafta boyunca her gün kullan sabah akşam faydasını görürsün ben öyle yaptım bana fayda ediyo aşağıdan yukarıya çok bastırmadan
AslanBebeginAnnesi Htcypc bebek yağını sürdükten sonra bacaklarınızı tıkayıp öyle mi at kolu fırçasını sürüyorsunuz yoksa yağlı yağlı bir şekildeyken mi sürüyorsunuz acaba
Htcypc AslanBebeginAnnesi bebek yağını surup emmesini beklemeden yağ ile masaj yapar gihi tabi biraz daha sert aşağıdan yukariya dogru fircaliyorum
Zera AslanBebeginAnnesi Ben de aldim at kili fircasi ama kuru fircalama olarak biliyorum, fircalama yapildiktan sonra da etkili bir vucut yagi surulmeli diyor ama🫠
merveabla Duştan önce güzelce fırçalama yap canımsonrasında duşta sinoz scrub kullan ölü deriden çok güzel arındırıyor ve yumuşacık yapıyor haftada 1 ker de kese yap böyle böyle 3 4 haftaya tüm batık görüntüsünden kurtulursun