1aysekaplannnn Dakka başı reklam geliyo Trendyol yemek sepeti sizdede öylemi yemin ederim uygulamaya eskisi gibi Giresim gelmiyo bu reklamlar yüzünden …
sedaelif 1aysekaplannnn bende sürekli uygulama indirme reklamı geliyor ve yazarken tıklıyorum reklama sürekli uygulama iniyor. Ben daha önce ekran resmi alıp saatleride işaretleyip Reklamı şikayet ettiğim bi e posta ama işe yaramadı
Madalina 1aysekaplannnn bende bıktım dakika başı geliyor. Geçen post açmak istedim saçma sapan reklam geldiği için düzgün yazamadım. Reklamda kapanmıyor bende. 😔Eskiden öyle değildi neden acaba?
[silindi] 1aysekaplannnn Moderasyon olarak reklam şikayetlerinin her bir maili iletiliyor. Başlık olarak açtığınızda mevcutta bir sorun varsa askıda kalıyor olacak. Bu nedenle yazılım ekibine iletmek için mail atmanız isteniyor. Uygulamayı arka plana atıp tekrar Forum’a girilmesi halinde reklam ayarlarının sıfırlandığını ve yeniden başlatıldığını da belirtmek isterim. Çok rahatsız edici bir boyuttaysa(10 dakika altında gösterim) ve 1 günden fazla bu sorunu yaşıyorsanız verileri sıfırlayarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Mail biz@mutluanneleriz.com 💜
sedaelif 1aysekaplannnn evet çok gıcık. Sırf reklam yüzünden uygulamaya küstüm girmedim bi süre ama tavşan dağa küsmüş misali oldu 😅
Ogulluana 1aysekaplannnn bence bu reklamlar Türkiye’ye özgü taciz edercesine reklamdan bile cikilmiyorzorla izletiyorlar Ama yurtdışında carpiya bas hemen bitiyo reklam anlamadım ben bu isi
1aysekaplannnn Ogulluana bende anlamadım heryerde aynı hele YouTube Allah’ın belasi hergun sövüyorum iki tane birden cikiyo ve gecemiyosunda sinir sistemim oynuyo 🙄🙄😀😀
pikabuu 1aysekaplannnn ben de post açtım uygulamayı sil yükle dediler yaptım yine aynı 1 dakikayı bulmuyor arası. Mail attım cevap yok. Foruma yorum yaparken reklam giriyor bitince geri döndüğünde yazdıklarımı silmiş oluyor. 3. Sınıf insan gibi hissettiriyor. Çözüm arıyorlar gibi de gözükmüyorlar
1aysekaplannnn Esraemir34 benimde yemeksepetinden fenalık geldi soylucegim vsrsada ordan söylemem gıcık oldum 😁😁