Edactn Kızlar acil yardım ya Kızım 21 aylıkve saçlarını yolup yemeğe çalışıyor delirmek üzereyim ne yapmalıyım başına gelen varmı ???
Deletedmom_106 Edactn İşin uzmanı değiliz bilemeyiz ama bence mutlaka destek alın. Benim kızım ıyyy kıl diyip gördüğü yerde tiksinerek atıyo. Hatta muzun içindeki o ip gbi şeyler bile ağzına gelince kıl Dyp çıkarıyo hepsini ..
ruveydaensar Edactn kızım 13 aylık o da yapıyor. Hatta yandan sarkan uzun saçlarını ağzına getirip yemeye çalışıyor. Sebep bulursanız bana da dönüş yapın lütfen 🙏
denizlinaa Baş diş yada kulak ağrısı dicem saç yolmasına ama yemeye çalışması bir uzman yardımına ihtiyacı var diye düşündürdü sağlıkla atlatsın🌸
Mom_122 Çok fazla bilgi sahibi değilim ama saçı koparip yemekle alakalı psikolojik bir rahatsizlik duymuştum. Ama çocuklarda görülür mu bilmiyorum. Birde kansız kişilerin besin olmayan maddeleri yedigini duymuştum. En sagliklisi bir uzmana götürmek bence 🌸
Haffuse Hiiic kafaya takma. Zaman zaamn boyle bizleri cileden cikaran halleri oluyor. Caktirmadan saclarini yoldugu zaman dikkatini dagit. Sevdigi oyuncak ver. Yeni farkli aktivite edinin.