shrhyt 6.5 ayligiz gece 3 4 den sonra memede uyumak istiyor. Ama geçen gün yataktan düştü ben uyuyakaldım. Nasıl bir yol tercih etsem bilemedim. Sizler nasıl yapıyorsunuz
aysuuyenihayat shrhyt valla benim kızım da 3 aylık genelde hep memede uyumak istiyor henüz bir çare bulamadım özellikle emerken çok dikkat ediyorum uyumamaya sizde dikkatli olun Allah korusun boğulma tehlikesi de olabilir
Mercosey shrhyt biz 14 aylığız memeyle uyuyoruz bakalım nasıl düzeleceğiz. Büyüdükçe alıştırmak daha zor. Şimdiden başlayın alıştırın inşallah
shrhyt aysuuyenihayat maalesef oda ayrı tehlikeli nolcak böyle verip yerine koysam ağlıyor agzinda meme dursa böyle şeyler .. kaldım ortada
aysuuyenihayat shrhyt ben memede uyutmaya alıp tam mayıştığı sırada ayaklarıma alıp sallıyorum öyle uyuyor isterseniz bi deneyin
shrhyt Mercosey 14 aylik da bilinçli tabi yapışıyor memeye. Kuzum ya kendilerini güvende hissediyorlar sanıyorum. Kıyamıyorum ama yorgunluk uykusuzlukta beynime vuruyor
shrhyt aysuuyenihayat gündüz dediğiniz gibi yapıyorum gece resmen ellerini uzatıp ağlıyor beni memeden alma diye ay her aşaması ayrı zor