Nebilemne Hiçbir şeyin susturamadığı, sakinleşmeyen bebeğinize neler yapıyorsunuz? Pış pışlar, şarkılar ninniler vs işe yaramıyor. Uyku saati kaçınca krize giriyor :( en sonunda çok ağlamaktan yoruluo uyuyo ve buna çok üzülüyorum
Miray17 Nebilemne hava aldırabilirsiniz ister balkona çıkarın ister dışarıya belki faydası olur öyle durumlarda dışarıya çıkarttık biz
Sin21 Nebilemne hiç bir şey yapamazsınız malesef kolik bebe ve devamında gece terörü olan oğlumla çoook yaşadık bu krizleri kesinlikle çözümü yok kendisi susuyor anca sarıldık öptüm başka bir şey yapamadım🤷♀️
Azragunes Nebilemne kaç aylık? Ben 3 ayı bitirene kadar beyaz gürültü dinlettim bi tek onda sakinleyip uyuyordu kolikti
Nebilemne Miray17 evet açık havada bir süre unutuyo ama sonra devam ediyo. Uykusuzlıktan ağladıgı için uyaranlar fayda etmiyo
Nebilemne Sin21 bizimki kolik değil sadece uykusuzluktan yapıyo bunu. 2-3 kere başıma geldi ama çok zor bir durum :(
Narin1234 Nebilemne saç kurtuma makinasınin sesini tlf ses kayit ile kaydettim onu açıyorum öyle kirizlerde dibine koyuyorum emziriyorum susuyor elhamdülillah. Deneyin isterseniz. Netteki seslere inanmiyor beyaz gürültü vs asla. Bende kendim açtim kaydettim 6 dakika başa sariyorum bitmeden öyle deneyin isterseniz sizde
PeekaBoo_ Nebilemne o aylarda ben hep bebeğimi slinge koyuyordum loş ışıkta ayna karşısında şarkı söyleyip (sakin ninniler gibi) salınıyordum öylece kucağımda uyuyakalıyordu eğer slingte ya da kanguruda duruyorsa deneyebilirsiniz. Bizimki de hiç uyku sevmiyor ben akşamları dışarı çıkarmaya çalışıyorum sürekli geziyoruz koşuyor oynuyor eve geliyoruz hemen yemek banyo meme bayılıyor genelde ama işte çocuk bu bir günü bir gününü tutmayabiliyo
yanealakanealakaa Nebilemne ay benim kızım da 6 aylık olacak, diş huzursuzluğu mu anlamadım. sabah bi başlıyo akşama kadar bağırıyor çağırıyor, her gün böyle dişi çıkıyo da diş huzursuzluğu cidden bu kadar kötü mü ya
Azragunes Nebilemne aynen çok şükür gaz kolik sancılarımız bitti bende artık dinletmeyi bıraktım ihtiyaç duymuyorduk çünkü. Ama benim bebeğim kız erkeklerde gaz sancısı daha çok oluyor diye biliyorum inşaallah bi an önce biter sizin ki de 🤲
Cekiyorum_Gulumse Azragunes böyle bir şey yok ya hep öyle derler bizde tam tersi oldu. Kızım kolikti resmen oğlumda şuan o kadar yok çok sukur
Dlk55blt-rdvn Nebilemne en azından yorgun düşüp uyuyormuş sonund bizimki saatlerce krize girer ağlar uykudan da ölür ama uyuyamaz
denizlinaa Nebilemne malesef uyuyamadığında yoruluyor yorulduğunda da uyuyamıyorlar bu kısır bi döngü düzen tutturmak çok önemli henüz küçükler anne karnı sesleri rahatlatıyor memede tutup seslerle destekleyip pışpışlayıp sanikinleşme bekliyoruz bizde sağlıkla büyüsün🌸
Nebilemne denizlinaa evet sanıyorum daha fazla uyarana maruz bırakmak hatam oluyo. Oyuncak göstermek vs gibi. Sakince ve sabırla pış pışlıyorum ama ipin ucu kaçmış oluyo, susturamıyorum
Mavisssssss Nebilemne kucağına alıp poposunu sırtını sıvazla birde hava aldırmak çok önemli biz bahçeli evde oturuyoruz gece bebek arabasıyla tur atıyoruz imkan varsa tavsiye ederim oda rahatlatıyor
Isik22 Nebilemne daha çok uyarana maruz bırakmak bebeğinizi daha çok yorar zaten uyku saati geçtiği için yorgun oluyor, uykusu geldiğinde yaptığı hareketlerini takip edip uyku saatini kaçırmadan uyutmayı deneyin mesela genelde gözlerini ovalayıp kulaklarıyla oynuyorlar 6,5 aylık bebeğim ben öyle yapıyorum bide uyku saatleri belli değil mi ?
Haticemre12 Nebilemne valla o krizlerde beyaz gürültü açıp slinge bağlıyordum. Biraz gezdirince hemen uyuyor