Yusufecrin 4,5 yaş gelinlik 15 gün sonra düyünümüz var kızıma gelinlik giydirmek istiyorum ama sıfır alacak durumun yok vende burda bula bilirim diye buraya yazdım yardımcı olur musunuz lütfen
BihterZiyagil_ Yusufecrin pudra pembe bi tuvalet var çok güzel kabarık komşum satıyordu istersen resim ve fiyat sorayım. Bütçe ne kadar sizin
Deletedmom_106 Yusufecrin https://www.gardrops.com/kadin//cocuk-gelinligi-62f6767d08d42 Gardropsa bakın ben rastgele sectim ama seçenek var baya
Yusufecrin BihterZiyagil_ olur tabi benim bütcem 100 150 bide kargoya baglı çok ihtiyacım var sorarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun inşallah
2lokum_moms Yusufecrin bizde var mor bi gelinlik tam dediğiniz yaş aralığı resim atabilirim isterseniz
Deletedmom_106 Yusufecrin 250 tl ymiş ama yaş olarak büyük heralde satıcyla konuşsanız daha sağlıklı bilgi verir bende fikir olması için attım ben satmıyorum
Yusufecrin Biricik_11 yok ya büyle iki renk olmasın yinede çok sağolun paylaştığınız için Allah razı olsun inşallah