BihterZiyagil_ Ama çok küçük tutulmuyor. Peçeteyle denedim eldivenle denedim yok. Kökü görünüyor çıkmış ama gelmiyor. Kendi kendine çıkarda boğazına kaçar diye korkuyorum
Aynenkanka BihterZiyagil_ diş hekimine götür bence canım pazartesiye kadar düşmezse, diş etlerine zarar gelir belki kendin çekerken
BihterZiyagil_ Aynenkanka pazartesiye kadar çıkar zaten randevu var. Yemek yiyemiyor korkuyor acıyacak diye çıksa kurtulacak
Bal38 BihterZiyagil_ bende biliyorum hafta sonu olduğunu acilin doktoru olur o ilgilenir aciliyet bi durum varsa kızınızda hemen çekerler dişi
aybikreis BihterZiyagil_ Diş hastanesinin hafta sonu acil girişi var. Normal hastanenin acili haftaiçi de çekmez, haftasonu sorduğunuz için söyledim belki bilmiyorsunuzdur
BihterZiyagil_ aybikreis hayır biliyorum. Diş acile gittik çekmediler bunun için gelmeyin kendiniz çekin dediler
Kuzularinanasi BihterZiyagil_ aslinda hic kök yokki acimaz.tutup binanda cekin iyice sallaniyorsa hemen gelir ztn.6yasinda kizim okulda kendi cekmisti disini.tuttum cevirdim geldi elime demisti.kiziniz kendi de yapar aslinda daha iyi
BihterZiyagil_ Kuzularinanasi kendi dokunamıyor evet kök ayrılmış tamamen görünüyor sadece arka tarafta küçük bişey tutuyor, eşimde asıldı bende asıldım yok diş kayıyor elimizden