Hatice_basyol43 Kizlar nolur siz bali yardim edin bebegim. Hasta ve uyuyamiyo resmen gozleri coktu uykusuzluktan nasil uyuturum hersey yaptim hastanede uyumuyo napicami bilmiyorum eridi cocuk resmen 😭
balonjoje Hatice_basyol43 canım biz de yeni keşfettik buzuki Orhan var youtube da benim bebeğimi sakinleştirdi bi dinlet istersen
NisanAnnesi Hatice_basyol43 sıcak ortamda duş yaptır canım ve arkasına önüne havlu ısıt koy karnına gelecek şekilde los ışık olsun vede ney dinletisi çok iyi geliyor bize onu aciyorum ellerini tutarak ayağımda sallıyorum o zaman uyuyor yatağına koyunca uyanıyor ama ayağımda uyuyor en azından bende o şekilde dinleniyorum
Hatice_basyol43 Sarisin ishal ve kusma var hastanede durmadi izinli olarak eve geldim ama uyutamiyorum uyuyamiyo 7 aylik bebegim
Sarisin Hatice_basyol43 üşüttü mü acaba genelde benim oğlum üşütünce öyle oluyo nane limon veriyorum iyi geliyo. Duş aldırsanız rahat uyur belki ama üşütmemeye dikkat edin havalar soğudu artık
Hatice_basyol43 Sarisin aynen nasil usuttu onuda bilmiyorum cok dikkat ederim ama salgın var dedi doktor ama bebegimin boyle olmasi da cok uzuyo beni suratina baktikca agliyorum dayanamiyorum onun boyle halsizligine
Selinmom Hatice_basyol43 canım banyo yaptır yaptırdıktan sonra gözlerini ört karanlık odaya geçir nebe suresini aç salla kuzum kollarını ayaklarjnı tut ama bırakma
Sarisin Hatice_basyol43 bi terliyo bi üşüyorlar bebeklerin ısı değişimi çok çabuk oluyo. Üzülmeyin iyileşir allahın izniyle 💕
Hatice_basyol43 Kizlar allah razi olsun cevaplariniza bakamadim acile goturdum ve rota vrus diye birsey var dedi 6 gun hastanede yattik cok sukur kendine geldi fakat bugunde istahsizlik cikti ortaya