Noriye Neslihann_ mekik yagli gobek olan kisilerde ters oluyor soyleki mekik cekince gogsun alt kisminda yaglanma ortasinda duzluk yani yanmis yag alt taraf gobek daha once o hatayi yaptim hala oyle tammen kilodan kurtulup oyle cekmek lazim yada bedene uygun mekik pozisyonu
beyzakaya7949 Aylakiz0-6 ya var tabi ama ben iri yapılıyım demek istediğim fazla kilolu gozukmuyorum gobek tek göze çarpıyor yoksa tabiki var kilom 65 olmam lazım @mihre
Mihre beyzakaya7949 Kilonuz ve boyunuz orantılı değil.Bir 10 kilo vermeniz gerekiyor en az.kilo verirken de alt karın çalıştıran egzersizler yaparsanız gidecektir.175 e 63kiloyum ben bile kilom yok diyemiyorum 😅
beyzakaya7949 Mihre ya var tabi ama ben iri yapılıyım demek istediğim fazla kilolu gozukmuyorum gobek tek göze çarpıyor yoksa tabiki var kilom 65 olmam lazım
burcineliz Duygusaljelibon_ evet ediyor ben doğumdan sonra o yüzden kullandım çok işe yaradı 2 kutu daha aldım hatta 😄
burcineliz ZeynepByln jeli sürdükten sonra ya temizlik yapıyodum ya da kızımla dans ediyorum yarım saat 😄 tabi yeme içmeme de dikkat ettim asitli içeceklerden uzak durdum sadece sade soda içtim
Merveozerr96 170 boy 63 kiloyum 5. Ayımda doğum kilolarımı sağlıklı beslenerek ve az yiyerek verdim sadece sıkılaşma işi kaldı basenlerim ve göbeğim bıngıl bıngıl 😂 mekik ve şınav çok ise yarıyor daha önce yapmıştım ama şimdi spor yapmak çok zor geliyor