basak__333 Ay Atağı mi 🤦🏽♀️ Ben ne yapcam kızlar 😿 çok huysuz çok mızmız herseye ağlıyor bağırıyor kucakta yatakta oyun halısında herseyde🤦🏽♀️ Gece uykusu 2 saat maksimum. Sekerliyor gibi. Ne yapmalıyım. Yaşayanlar var mi? Akıl verin
Elifcikinannesi basak__333 aynılarını yaşıyorum çok ama çok zor 😔hiçbir şeyden memnun olmuyor surat ifadesi hep memnuniyetsiz😩 en kısa zamanda bitsin diye dua ediyorum
Prenss_Annesi basak__333 çokkk kötüü😭😭😭😭 3ay 26 günlk gece uykusu mükemmel olan çocuj dün gece sabaha kdr ağladı mamasını yemedi diliyle itip duruyor nasıl geçicek
elmalikurabiye Bu atak uzun ve zor maalesef. Dun gece 23.30 da uyudu. Nugun 19.30 da. Anlamadim ki ne dogru ne yanlis
Minnikim elmalikurabiye ne kadar sürüyormuş ki 🤦🏻♀️ Biz de 4. Aydayiz gece 3 te uyuyor 20 dk sonra geri uyaniyor
basak__333 elmalikurabiye ben uyanacak nasılsa uyumayım diyorum 4saat uyuyor. Hah tamam uyanmaz uyuyayım diyorum on beş dakikaya uyanıyor😢
Aysnrplt Elifhafsa1 3 hafta 9 günlükken başladı programa göre 35 gün sürüyormuş ben de korkuyla bekliyorum
Elifhafsa1 Aysnrplt ay bizimkide bugün 3 ay 10 günlük oldu dün cok huysuzdu da ben biraz kabız diye ondandr dedm. Sürekli ağlıyordu. Neler oluyormuş atak döneminde
basak__333 Prenss_Annesi hay Allah im ya 🤦🏽♀️ Mental olarak o kadar Yorgun’um ki Allah yardımcımız olsun
Elifhafsa1 basak__333 bende diyordum uyku eğitimi vereyim şu zamanda ama böyle olacaksa tüm emeklerm boşuna gider
Hafsa_anne basak__333 bende yanımdan ayırmıştım ama ataktaymışız bu aralar sürekli bağırıyor yani o sürekli gülücükler atan bebek gitti resmen çığlıklar bağırmalar... Missfirliğe gittik resmen milleti bezdirdi
btltml2018 basak__333 bizde de durum aynı emiyor şuan orda uyumak istiyor yatağa koyuyorum uyanıp başlıyor ağlamaya 🤦🏻♀️ uykular haram oldu yaa halimiz perişan 😬 Allah yardımcımız olsun bacılar